Több száz adag melegételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai és az Ökumenikus Segélyszervezet

Több száz adag melegételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai és az Ökumenikus Segélyszervezet

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, fotó: Fekete Zsófia / MÖS
Budapest – A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében újabb közös jótékonysági eseményt szervezett 2020. február 12-én. A Groupama Aréna mellett 250 adag melegételt osztottak ki rászorulóknak a Gasztvital támogatásával.

A székelykáposzta, tejföl, kenyér, tea és alma adagok kiporciózásába a Fradi sztárjai közül Botka Endre, Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Leandro, Somalia, Varga Roland, Vámos Márton, Kállay Márk, Gárdonyi András, Nicolas Constantin-Bicari, Nagy Bence, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, valamint Lotfi Begi és Szabó András (Csuti) kapcsolódott be.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet részéről Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató vett részt az ételosztáson. Mint elmondta, példaértékű, ahogy évről-évre bővül az együttműködés a Fradival, és egyre több zöld-fehér sportoló válik visszatérő önkéntesévé a segélyszervezetnek. Idei közös ételosztásunk időpontjának is fontos üzenete van: összefogással nemcsak ünnepekkor, de akár egy „szürke” szerda délutánon is, az év bármelyik napján lehet segíteni! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!