Töltődés…

Töltődés…

Share this content.

Szöveg: Kadlecsik Bajnok Bátor, fotó: Nagy Gábor
Szákszend – … ez volt a témája a legutóbbi ifjúsági hétvégének, ami Szákszenden került megrendezésre, 2019. szeptember 27-28-án. Nagy öröm és áldás, hogy alkalomról-alkalomra egyre több fiatalt szólítanak meg ezek a programok. Most is szép számmal jelen voltunk az egyházmegye különböző pontjairól. – Személyes beszámoló!

A két nap során, amit együtt töltöttünk, a testi-lelki töltekezés volt a középpontban. Ehhez  a tartalmas és mély igei gondolatokon kívül számos hasznos ötletet és gyakorlati tanácsot is kaptunk.

Péntek este a fáradtságunk típusait és okait vizsgáltuk meg, mind az áhítat, mind pedig az ezt követő csoportos beszélgetés alkalmával.

Másnap délelőtt az imádságról és a lelki feltöltődés örömeiről, lehetőségeiről hallottunk tanításokat, majd korosztály szerinti csoportokban beszélgettünk róla. Délután a záróáhítat témája Jézus megdicsőülése volt. Mind az igehirdetések, mind a csoportfoglalkozások nagyon áldásosak voltak, jó volt közösen gondolkodni, megosztani egymással tapasztalatainkat. 

Hálás vagyok, hogy valóban egy testvéri közösség részei és részesei lehetünk, ahol egy-egy ilyen találkozás alkalmával örömeink mellett a kérdéseinkkel és nehézségeinkkel is nyugodtan fordulhatunk egymáshoz.

Természetesen a programból nem hiányozhatott a sport, a szórakozás sem. Ezek a változatos élmények tovább színesítették a hétvégénket. Kellemes időtöltés volt együtt játszani, nevetni. A szombati métával egybekötött közös traktoros kirándulás is vidám emlék marad.

Nagyon jól éreztem magam a hétvégén, valóban igazi feltöltődés volt. Mindig nagy öröm ilyen találkozón részt venni, ezért már most hatalmas várakozással tekintek a következő rendezvény elé.

Címkék: Székszend - ifjúság - tábor -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!