Keresse fel a Túróczy-hagyaték Alapítvány új honlapját!

Keresse fel a Túróczy-hagyaték Alapítvány új honlapját!

Share this content.

Forrás: turoczy.lutheran.hu
Győr – A 2007 elején bejegyzett Túróczy-hagyaték Alapítvány Túróczy Zoltán evangélikus püspök (1893-1971) lelki, szellemi hagyatékát gyűjti, gondozza és teszi közkinccsé. Immáron a világhálón is.

A Túróczy-hagyaték Alapítvány turoczy.lutheran.hu címen elérhető megújult honlapján információkat, dokumentumokat, olvasható és hallgatható igehirdetést, levéltári adatbázist találhat az érdeklődő. A háromszor püspökké választott és háromszor félreállított Túróczy Zoltán hagyatékának sok kincse – folyamatosan bővülő tartalommal, hetente gazdagodó igehirdetés-anyaggal – a honlapról egy-egy kattintással elérhető, de a Túróczy-hagyaték kutatására indulók is segítséget kaphatnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!