Új klippel jelentkezett a Neonhal együttes

Új klippel jelentkezett a Neonhal együttes

Share this content.

Forrás: Neonhal
Debrecen – A 40 című U2-feldolgozás külön érdekessége – azonkívül, hogy a bibliai 40. zsoltár alapján íródott –, hogy a magyar szöveget Réz-Nagy Zoltán evangélikus lelkész jegyzi.

A Neonhal idén tavasszal már publikált egy feldolgozást, akkor David Crowder egyik dalát értelmezték újra Új reményt adtál címmel. A U2 40 című - a bibliai 40. zsoltár alapján született - szerzeményét nagyjából két éve játsszák élőben, s csiszolgatják próbákon, ezalatt nyerte el mostani formáját.

A kész dalt márciusban rögzítették, s most a Brownhandfilm jóvoltából klip is készült hozzá. Varga Tamás és Deli Barna képei tobzódnak a burjánzó nyári természet élénk színeiben, miközben egy férfit látunk, aki elindul egy számára még ismeretlen úton. A klip főszereplője, Jakkel Rudolf szabadúszó fotósként eddig főleg a kamera másik oldalán állt, szokatlan is volt neki, hogy most ő az, akinek „szerepelnie” kell.

A magyar szöveg Réz-Nagy Zoltán evangélikus lelkész munkája, a hangfelvételt Gyarmati Balázs (Soundset Studio) készítette.

A Neonhal tagjai: Burai Sebestyén - basszusgitár, Györki Szilvia - dob, vokál, Keveházi Tamás - gitár, vokál, Nagy Tamás Imre - ének, gitár.

Címkék: Neonhal együttes - klip -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!