Újraalakult a Szarvas-Újtemplomi Evangélikus Egyházközség női köre

Újraalakult a Szarvas-Újtemplomi Evangélikus Egyházközség női köre

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Szarvas-Újtemplomi Evangélikus Egyházközség
Szarvas – Négy év után újraalakult a Szarvas-Újtemplomi Evangélikus Egyházközség női köre, melynek munkáját Zahorecz Pál lelkész is megáldotta: „Ezért fogadjátok be egymást, miképpen Krisztus is befogadott titeket az Isten dicsőségére.” (Róm 17,7) – ezzel az igével kívánt a kör tagjainak jó tanácskozást és kellemes délutánt.

A női kör első alakalmán minden korosztály képviseltette magát az egyetemistától a nyugdíjasig, és rengeteg minden került szóba: hímzés, horgolás, birsalmasajt, munka, COVID, zölddió-befőtt, likőr és még sorolhatnánk a témákat.

Jani Jánosné és Hidasi Pálné még házi süteményeket is hoztak, hogy még kellemesebb legyen a szombat délután. A beszélgetés során kialakult a kör munkája is.

Havonta egyszer találkoznak és olyan tevékenységet folytatnak, amellyel a gyülekezetet is szolgálják. Például fognak horgolni karácsonyi díszeket, készítenek és díszítenek mézeskalácsot, hímeznek keresztelő kendőt, és természetesen minden alkalommal lesz sütemény is.

Következő alkalom október 24-én 15 órakor a gyülekezeti teremben lesz, melyen a beszélgetés mellett már el is kezdik horgolni a karácsonyfa díszeket is.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!