Újrahasznosított játékok

Újrahasznosított játékok

Share this content.

Szöveg: Tiborc-Kovács Kinga
Miskolc – A miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola pedagógia szakos diákjai és gyógypedagógiai segítő szakos hallgatói 2016. április 12-én kiállítással kedveskedtek az intézmény óvodásainak.

A diákok munkái jól reprezentálták, hogy egy kis kreativitással és fantáziával mennyi hasznos játék készíthető, fabrikálható papír gurigákból vagy műanyag palackokból. Projektünkkel az évfolyamok közös tevékenységére, az együttmunkálkodására helyeztük a hangsúlyt. Az alkotás örömének megélésén túl az újrahasznosítás fontosságára szerettük volna felhívni a gyerekek figyelmét, hiszen mindennapi életünk során sokat tehetünk a fenntartható fejlődés és környezetvédelem érdekében.

Hivatkozások: Videó a minap.hu oldalán. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!