Útmutató – Hallgatható formában

Útmutató – Hallgatható formában

Share this content.

Forrás: Evangélikus Missziói Központ
Budapest – A Credo Evangélikus Rádió és a szintén evangélikus Rádió Szarvas, a Magyar Evangélikus Rádiómisszióval együtt, felváltva készíti el és naponta sugározza az igéket és az áhítatokat hallgatói számára. Ezek közlésében a Sola Rádió is részt vesz. A hanganyag a Rádiómisszió honlapján is megosztásra kerül. Szeretettel ajánljuk mi is az evangélikus Útmutató napi igéit a hozzájuk írt áhítatokkal, hallgatható formában.

Credo Rádió: Szombathely – FM 98,8; Rádió Szarvas: Szarvas – FM 105,4; Sola Rádió: Budapest – 101,6

A 2020. évi evangélikus Útmutatóból származó igék, valamint a hozzájuk írt igemagyarázatok és imádságok a „Napi ige – Lelki útravaló az év minden napjára” (Szerk.: Galambos Ádám, Gyülekezeti és Missziói Osztály, Luther Kiadó, 2019) című kötetben olvashatóak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!