Várunk az online Szélrózsa szombati napjára!

Várunk az online Szélrózsa szombati napjára!

Share this content.

Forrás: Szélrózsa-találkozó
Budapest – Szombati napunkat Mesterházy Balázs lelkésznek, a Kőszegi Evangélikus Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium igazgatójának áhítatával indítjuk. Zenél Szemerei Benjámin és Szemereiné Baintner Fanni, illetve Foltányi Luca, Nagy Szabolcs, Szidoly Roland és Wölfel Mihály.

A témáról a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatóját, Gáncs Kristófot kérdezi Rátonyi Krisztina műsorvezető. Az online Szélrózsára a Küldetés Sátor és az Ökosátor munkaágvezetői is készültek rövid videós bejelentkezéssel. Végül a 2021-es gyulai Szélrózsa fellépőjének, Csorba Lócinak, a Lóci játszik frontemberének a szobakoncertjét láthatjátok.

A napot Bence Áronnak és Gombkötő Beátának, a budapesti evangélikus egyetemi gyülekezet lelkészeinek vezetésével egy Taizé-alkalommal zárjuk.

Címkék: online - Szélrózsa -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!