VIHARÁLLÓ SZERELEM – Dr. Mihalec Gábor párterapeuta előadása a házasság hetén

VIHARÁLLÓ SZERELEM – Dr. Mihalec Gábor párterapeuta előadása a házasság hetén

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Házasság hete, stúdiómunka: Bartha Álmos, zene: bensound.com
BUDAPEST – Mi a viharálló szerelem titka? Mit tehetnek a párok annak érdekében, hogy a nehézségek ne széthúzzák őket egymástól, hanem még erősebb szövetséggé kovácsolják őket?

A koronavírus-járvány alatti kijárási korlátozások váratlan lehetőséget adtak arra, hogy közelebb kerüljünk a páros reziliencia titkának megfejtéséhez. Mihalec Gábor legfrissebb kutatásában több mint ezerkétszáz fő vett részt, válaszaik nyomán pedig egyértelmű különbség rajzolódott ki a krízisen sikerrel túljutók és a kihívásban alulmaradók között.

A szerző előadásában és azonos címmel az idei házasság hete könyveként megjelent kötetében ezt a mindennapi gyakorlatba is átültethető tudást osztja most meg azokkal a párokkal, akik szeretnék a kapcsolatukat előre felvértezni mindazzal, ami az élet nehézségeinek sikeres leküzdéséhez szükséges.

VIDEÓ.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!