Rajzpályázat – világmegváltó kütyük

Rajzpályázat – világmegváltó kütyük

Share this content.

Forrás: okogyulekezet.hu
Ha van elképzelésed, vagy láttál már olyan eszközt, amely napelemmel, vízhajtással, szélenergiával működik, rajzold le nekünk. A fenntartható életmóddal és gazdálkodással kapcsolatos rajzokat is szívesen fogadjuk.

A legjobb pályaműveket az Ökogyülekezeti Mozgalom és a Megújuló Energiapark honlapokon és a facebook oldalunkon bemutatjuk és a 2016. június 3–4-én Debrecenben megrendezendő Egy házunk van konferencián kiállítjuk. A rendezvényen bemutatott képekről sajtóanyag is készül.

Nem kell mást tenned, minthogy szabadjára engeded a képzeleted és a szuper ötleted papírra veted. Lehet színes vagy fekete-fehér, de a képnek mindenképp dukáljon valami frappáns név.

Ne maradjatok inkognitóban: a képek hátoldalára írjátok fel a pályázó nevét és elérhetőségeit, hogy a kiállításon és a díjazás során feltüntethessük és a nyereményt el tudjuk juttatni a pályázóknak.

A legfontosabbak még egyszer:

Pályázat típusa: Rajzpályázat

Korosztály: ovis, általános iskolás (6–14), középiskolás (14–19)

Technika: szabadon választott

Beküldési határidő: 2016. május 23., hétfő

A beküldés formája: e-mailen az info@okogyulekezet.hu címre, és postán a 1146 Budapest, Abonyi u. 21. címre. A borítékra írjátok rá, hogy MRE Ökogyülekezet rajzverseny

Díjazás: A különböző kategóriákban a három legjobb kap értékes nyereményt.

Várjuk rajzaitokat, legyetek kreatívak!

Jó munkát kívánnak a szervezők.

Csatolt állományok: rajzverseny plakát.pdf -
Hivatkozások: Ökogyülekezet. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!