Vízkereszt a misszió ünnepe

Vízkereszt a misszió ünnepe

Share this content.

Forrás: EKME
Budapest – Az Evangélikus Külmissziói Egyesület (EKME) 2014 óra minden esztendőben meghirdetett kezdeményezésére hívjuk fel a figyelmet. A világ számos országában vízkereszt ünnepét a külmisszió napjaként tartják számon. A Magyarországi Evangélikus Egyház vezetői – a püspöki tanács támogatásával – ezért kérjük minden évben, hogy a vízkereszt ünnepén az istentisztelet záró imádságában emlékezzenek meg evangélikus gyülekezeteinkben egyházunk külmissziói munkájáról.

A mellékletből letölthető a külmissziói imádság és egy rövid információs levél, valamint egy kicsiny persely, amelyben kérik az EKME vezetői, hogy a külmisszió kenyai szolgálatát támogatni kívánók vízkereszttől húsvétig gyűjtsék adományaikat.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!