Vizsgaistentisztelet Vanyarcon

Vizsgaistentisztelet Vanyarcon

Share this content.

Szöveg és fotó: Vitézné Hugyecz Zsuzsanna
Vanyarc – 2019. április 28-án vasárnap délelőtt került sor Sinkó-Szabó Lilla teológus tanulmányait lezáró vizsgaistentiszteletére a Nógrád megyei Vanyarcon. Az evangélikus lelkészjelölt az elmúlt tanévben Szabó András, a Nógrádi Evangélikus Egyházmegye esperesének, a vanyarci gyülekezet lelkészének mentorálásával végezte azokat a feladatokat, melyek a későbbiekben lelkészi szolgálatában várnak rá.

Az igehirdetés alapját az Apostolok Cselekedetei 3, 11–21. igeverse képezte. Az istentiszteleten részt vett Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspöke, dr. Orosz Gábor Viktor, az Evangélikus Hittudományi Egyetem Rendszeres Teológia Tanszékének egyetemi docense, Matuch Pál, a gyülekezet felügyelője.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!