Vizsgázik a digitális világ

Vizsgázik a digitális világ

Share this content.

Szöveg: Hubert Gabriella
Budapest – Állami- és magánintézmények (iskolák, közgyűjtemények) sora zárta be kapuit a látogatók (ügyfelek) előtt. Az Evangélikus Országos Gyűjtemény más intézményekhez hasonlóan, igyekszik megosztani azokat a digitális lehetőségeket, amelyek – ha virtuálisan is – kinyitják ezeket a kapukat.

Az Evangélikus Országos Gyűjtemény (EOGY) a járvány elleni védekezésként a múlt héten bezárta gyűjteményeit a látogatók előtt. A március 16-i héttől kezdődően a munkatársak fokozott védelme érdekében, az intézmény lehetővé tette az otthoni munkavégzést. Azok az intézkedések, melyek a munkatársak munkavégzését és a gyűjtemény folyamatos működését biztosítják, megtörténtek.

A látogatóknak több alkalommal is hangsúlyoztuk az elmúlt évek stratégiai tervezései során, hogy a gyűjtemények nyitott ablakok a világ felé. Arra a kérdésre, hogy a számítógéppel és internettel rendelkező kutatók és látogatók hogyan jutnak hozzá az EOGY szolgálatásaihoz, az alábbi, rövid tájékoztatóban nyújtunk segítséget. 

Kérjük, figyeljék honlapjainkat, keressék fel digitális gyűjteményeinket és vigyázzanak egészségükre!

Erős vár a mi Istenünk!

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!